Social

Dosarul Copos-Loterie a ajuns la ultima strigare

Dosarul Loterie - Ana Electronic va putea fi finalizat marti, cind procurorii il vor cita si pe Nicolae Cristea .

Procurorii DNA care se ocupa de anchetarea dosarului Loterie - Ana Electronic i-au facut, miercuri dimineata, o vizita lui Nicolae Cristea, fostul director general al Loteriei Romane, la Spitalul Sfintul Ioan, unde acesta este internat de zece zile.

Conform unor surse din DNA, procurorii au vrut sa verifice daca Nicolae Cristea mai este internat in spital si cind poate acesta sa fie externat . Dupa ce au vorbit cu doctorii care il monitorizeaza, procurorilor li s-a promis ca Nicolae Cristea va fi externat astazi.

Fostul sef al Loteriei Romane va fi citat la DNA pentru marti dimineata, cind i se vor prezenta acuzatiile ce i se aduc in dosarul privind tranzactia pachetului de 38 de spatii comerciale dintre Loterie si Ana Electronic. Acesta este ultimul pas pentru finalizarea dosarului.

Marti, daca nu intervine nimic in starea de sanatate a lui Nicolae Cristea, procurorii DNA vor finaliza si apoi vor trimite dosarul la Inalta Curte de Casatie si Justitie, singura instanta ce il poate judeca pe vicepremierul George Copos, celalalt acuzat din dosar. Potrivit rechizitoriului, cei doi sint acuzati de evaziune fiscala , deoarece nu ar fi platit la stat un impozit de peste 40 de miliarde de lei.

In cazul in care va fi trimis in judecata , Copos isi pierde automat calitatea de vicepremier.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea