Social

Dorinel: Nu mai antrenez in Romania! Ma duc oriunde!

Dorinel Munteanu nu a putut inca trece peste episodul FC Vaslui, mai precis peste modul in care a fost dat afara de patronul Adrian Porumboiu, acuzat de aranjament in partida cu Steaua si jignit public intr-o maniera de-a dreptul groteasca. Scarbit de mizeria din fotbalul autohton, Munti nu mai vrea sa auda de Liga lui Mitica .

In varsta de 40 de ani, Dorinel a fost unul dintre cei mai importanti jucatori din istoria Stelei si a echipei noastre nationale. In 2005, dupa o experienta mai mult sau mai putin placuta la gruparea din Ghencea, a decis sa o lase mai „moale” cu cariera de jucator si sa antreneze. A stat pe banca lui CFR Cluj , FC Arges si FC Vaslui dar, desi a venit din postura de Mesia , a fost nevoit sa paraseasca toate aceste trei cluburi pe usa din dos.

Dezamagit, fostul international roman lanseaza un atac la adresa fotbalului autohton, anuntand ca nu va mai antrena niciodata in Liga lui Mitica. „Sigur nu voi veni in Romania, desi am avut o oferta. Am antrenat in tara trei ani. Iar rezultatul care este?! Uite, acum, am probleme cu gasirea unei echipe. Fotbalul romanesc m-a tras in jos. Ma refer la cariera de antrenor”, a declarat Munti, citat de cotidianul Cancan.

Aflat in vacanta din primavara, de cand a fost dat afara de la FC Vaslui, Dorinel nu dispera, fiind convins ca, in cele din urma, isi va gasi un loc de munca. „Imi voi gasi. Sunt sigur. E drept, unele cluburi s-au aratat interesate de mine, dar cand sa intram la negocieri, au facut pasul inapoi. Nu au mai dat niciun semn de viata. Nu disper. Nu e obligatoriu sa antrenez in Germania. Mai sunt si alte campionate”, a mai tinut sa precizeze Dorinel Munteanu.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea