Social

#Ovidiu Drobota #donald trump #Donald Trump presedinte SUA

Donald Trump, ajutat de un roman de 23 de ani sa devina presedinte

Donald Trump a fost ajutat de un roman in varsta de 23 de ani sa devina presedinte. Ovidiu Drobota se afla in spatele unui site ce a raspandit stiri false in momentul campaniei electorale, incurajandu-i astfel pe americani sa-l aleaga pe Trump.

Tanarul a declara pentru libertatea ca aceste informatii sunt exagerari desi site-ul detinut de el a raspandit patru stiri aflate in top zece al celor mai cunoscute informatii false devenite virale in aceasta perioada. "Da, am influentat alegerile, insa nu cu stiri false", a precizat Ovidiu Drobota.

"In octombrie 2015 am auzit despre Donald J. Trump si mi-a placut de el. Mi-a placut faptul ca vine din afara politicii. L-am urmarit si am urmarit si presa. M-am gandit ca il pot ajuta sa castige alegerile creand un site. Asa ca am creat endingthefed.com. imi pare rau ca am postat stiri false, a declarat Ovidiu Drobota, pentru INC Magazine.

Mai mult, el este de parere ca Donald Trump va fi un presedinte bun. "Imi place faptul e ca un om cinstit si ca se opune efectului globalizarii. Are intentii bune pentru SUA si nu numai… Donald Trump e un om venit din afara politicii, un om cu experienta in domeniul de afaceri. Consider ca va fi un presedinte bun", a declarat romanul in varsta de 23 de ani, potrivit libertatea.ro.

Tanarul castiga 10.000 de dolari pe luna, publicand stiri false pe site. Drobota sustine ca Ending the Fed este "unul dintre cele mai mari site-uri din lume". El a declarat: "Acum, obtin cam 10.000 de dolari pe luna de la Google AdSense", potrivit stirileprotv.ro.

Sursa foto: nbsnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea