Social

Donadoni: Cred in corectitudinea meciului dintre Olanda si Romania

Selectionerul Italiei, Roberto Donadoni, a declarat, sambata, ca are incredere in faptul ca meciul dintre Olanda si Romania va fi unul corect, tinand cont de faptul ca o eventuala victorie a romanilor i-ar elimina pe italieni de la turneul final, informeaza AFP.

"Nu cred ca Olanda va juca mai slab contra Romaniei, chiar daca este calificata. Cred in corectitudine si in transparenta. Si apoi, daca vor juca rezervele Olandei in meciul cu Romania, nu se poate spune ca se vor pleca in fata adversarilor. Dimpotriva, rezervele vor incerca sa demostreze ca merita un loc de titular. In plus, Marco van Basten este o persoana onesta, competenta si corecta. Sunt trei garantii, iar eu am incredere in el", a declarat Roberto Donadoni.

Tehncianul a vorbit apoi si despre arbitrajul din meciul cu Romania, dupa ce s-a spus ca arbitrul a luat mai multe decizii eronate , in defavoarea Italiei: "Arbitrajul nu ma intereseaza. Erori se fac intotdeauna si nu vreau sa comentez acest aspect. Asa cum am spus si dupa meci, prestatia arbitrului nu a fost una excelenta, dar acest lucru putea sa se intample oricui".

Italia a remizat vineri, scor 1-1, impotriva Romaniei, intr-un meci din cadrul Grupei C a Campionatului European, si a obtinut primul punct de la acest turneu final, dupa ce in precedentul joc a fost invinsa de Olanda, scor 3-0.

Donadoni a precizat ca sansele de a merge in faza urmatoare a turneului final sunt destul de mari, dar depind si de rezultatul celuilalt meci din grupa: " Ca sa mergem mai departe trebuie sa batem Franta. Este un meci foarte important, pentru ca inca avem sanse la calificare si trebuie sa jucam pana la sfarsit. La antrenamentul de sambata, i-am vazut pe jucatori motivati si dornici sa isi arate adevarata valoare. Se pregatesc intens pentru aceasta partida, dupa care vom sti daca mergem sau nu in sferturi".

Pentru a se califica in faza sferturilor de finala ale Campionatului European, Italia trebuie sa castige in fata Frantei, in timp ce in celalalt meci al Grupei C Romania nu trebuie sa se impuna in fata Olandei. Dupa primele doua partide ale grupei, olandezii se afla pe primul loc, cu sase puncte, fiind urmati de Romania, cu doua puncte, in timp ce Franta si Italia ocupa locurile trei si patru, fiecare cu cate un punct.

Urmatoarele meciuri din Grupa C se vor disputa marti, partide in care se vor intalni Franta si Italia, respectiv Olanda si Romania.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea