Social

Don Quijote - Made in Romania

Marti, 13 mai 2008, orele 20:00 la Teatrul National din Timisoara, in organizarea Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane a Timisoarei si a Fundatiei FILANTROPIA va fi prezentat spectacolul " Don Quijote - Made in Romania " in regia maestrului Dan Puric.

Celebrul personaj al romanului lui Cervantes vine sa se mai lupte o data cu morile de vant intr-un spectacol marca Dan Puric. Un Don Quijote plecat din carte, care trece pe langa noi, ca singura sansa de mantuire a sufletului, intr-o civilizatie agonica.

De la step la arte martiale , la dansuri populare romanesti, Don Quijote va traversa cu lejeritate barierele de cultura si mentalitate, intrand in sufletele oamenilor de pretutindeni.

"Sunt convins ca, daca-l voi juca in Japonia, va fi intitulat Aventurile unui samurai nefericit. Astfel vom reda lumii taina omului si indemnul de a fi mai mult decat ceea ce este". Dan Puric

Biletele se pot procura de la Casa de bilete a Teatrului National din Timisoara, Catedrala Mitropolitana, Centrul Eparhial al Mitropoliei Banatului si de la Magazinul Diecezana din Piata Unirii.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea