Social

#lant magazine DOMO #inchidere magazin #domo

Domo inchide toate cele 75 de magazine. “Dam tot!”

Domo,  unul dintre cei mai importanti jucatori din retailul specializat in electronice, electrocasnice si IT&C din Romania,  va inchide toate magazinele fizice, pentru a ramane cu operatiuni doar online, potrivit surselor din piata, citate de Ziarul Financiar.

O parte dintre magazine au fost deja preluate de com­pe­titori, iar furnizorii de electronice si electrocasnice spun ca nu au fost platiti, motiv pentru care nu mai livreaza marfa com­­paniei care are deja probleme financiare de mai multi ani, scrie ZF in editia de astazi.

“Domo si-a mutat activele de pe o companie pe alta. Fosta com­panie care opera activitatea Domo avea probleme financia­re si nu isi mai platea furnizorii. Apoi, sub noua entitate s-au fa­cut plati pentru o vreme, pentru ca apoi sa apara si aici proble­me. Noi nu mai livram marfa”, spune un furnizor al companiei. Potrivit ultimelor date, Domo avea in toamna circa 75 de magazine fizice si unul online.

Domo are pe site-ul propriu o oferta cu titlul “Dam Tot!” si vorbeste despre reduceri de pana la 90%, oferta fiind valabila in magazine in perioada 13-30 noiembrie.

In oferta online apar preturi de 1-2 lei pentru produse precum “Protectie spate iGo iPad 2” sau “Carcasa iPad”. Oferta include insa si alte produse, respectiv mouse-uri, cabluri sau ondulatoare de par.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea