Social

#dominic habsburg #vizita romania #retrocedare castel bran

Dominic de Habsburg vine sa vorbeasca cu Udrea despre Bran

Proprietarul Castelului Bran, Dominic de Habsburg, va veni in Romania cel mai probabil in 26 ianuarie pentru a purta discutii cu ministrul Turismului , Elena Udrea, si cu ministrul Culturii , Theodor Paleologu , in vederea preluarii administrarii Castelului Bran.

"Arhiducele Dominic Habsburg -Lothringen, impreuna cu cele doua surori ale sale, Maria-Magdalena Holzhausen si Elisabeth Sandhofer, vor efectua o vizita in Romania peste aproximativ doua saptamani si vor avea intalniri cu ministrul Turismului, Elena Udrea, ministrul Culturii, Theodor Paleologu, si cu primarul din Bran pentru preluarea administrarii Castelului Bran", a declarat, miercuri, avocatul Corin Trandafir, partener la firma de avocatura Rubin Meyer Doru Trandafir, care reprezinta interesele familiei Habsburg, informeaza NewsIn.

Cel mai probabil, Arhiducele Dominic Habsburg-Lothringen va fi in Romania intre 26 si 30 ianuarie. dominic de habsburg a primit Castelul Bran in urma retrocedarii acestuia pe 25 mai 2006. Dispozitia de restituire a fost semnata de directorul Muzeului Bran, Narcis Dorin Ion. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea