Social

#Gunther #James Michael Tyler #serialul friends #doliu la hollywood #deces actor #friends #hollywood #actor

Doliu la Hollywood! A murit un actor indragit din serialul "Friends"!

Este doliu la Hollywood! Un actor indragit din serialul Friends a murit la varsta de doar 59 de ani.

 

Este vorba despre actorul James Michael Tyler, care interpreta personajul Gunther din celelbrul serial. Acesta a decedat la varsta de 59 de ani dupa ce a pierdut lupta cu o teribila boala - cancer de prostata. Tyler a decedat in locuinta sa din Los Angeles. 

„A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al constientizarii cu privire la cancer si un sot iubitor. Michael a iubit muzica live impreuna cu formatia sa Clemson Tigers. Daca il intalneai o data, ti-l faceai prieten pe viata”, a scris managerul sau.

James Michael Tyler a fost diagnosticat cu teribila boala in septembrie 2018. Boala se afla deja intr-un stadiu avansat. Actorul, care a vorbit la inceputul acestui an in emisiunea “Today” despre starea lui de sanatate, a declarat ca, in urma diagnosticului, a lucrat ca activist pentru persoanele cu prostata pentru a le convinge sa faca un prim test de sange inca de la varsta de 40 de ani.

James Michael Tyler a devenit cunoscut odata cu sserialul “Friends” unde interpreta rolul lui Gunther, un angajat al cafenelei Central Perk, indragostit de Rachel (Jennifer Aniston).

Anul acesta s-a organizat specialul “Friends: The Reunion”, unde actorul a participat prin videoconferinta.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea