Social

#Laurentiu Ciocazeanu #Andreea Pocol deces #deces jurnalista #Andreea Pocol

Doliu in presa. O jurnalista din Romania, gasita moarta in casa

Jurnalista Andreea Pocol, in varsta de 36 de ani a fost gasita moarta in locuinta sa din comuna Simisna, judetul Salaj, cauza decesului tinerei nefiind cunoscuta deocamdata urmand a fi stabilita de medicii legisti Disparitia tinerei a fost anunta a fost facuta de  ziaristul Laurentiu Ciocazeanu pe Facebook.


“Ii datorez COLEGEI Andreea Pocol aceasta postare. Tocmai ce am aflat ca ne-a parasit subit noaptea trecuta", a scris Ciocazanu pe pagina personala de Facebook.

“In urma cu aproape doi ani, am descoperit in Andreea dorinta nebuna de a face presa. I-am intins mana de a se alatura echipei Reporter Virtual, desi n-am reusit sa-i ofer un job asa cum imi doream si isi dorea. Dar am simtit ca e atat de indragostita de jurnalism incat am incurajat-o, indiferent de obstacolele pe care le-am intampinat impreuna. A preferat sa astepte vremuri mai bune. A devenit corespondenta din zona Salajului sau natal, a publicat zeci si sute de articole, a intervievat diversi oameni politici de peste tot.

Andreea, n-o sa uit niciodata credinta ta in virtutile acestei meserii nobile pe care nici macar n-ai apucat s-o practici cat timp ti-ai fi dorit, ne-ai parasit la doar 35 de ani! N-o sa uit niciodata rabdarea, intelegerea ta fata de cei care nu te intelegeau, fata de cruzimea umana si fata de cei care nu vor intelege niciodata ca banul nu face doi bani in fata omeniei tale fara egal. Tu ai fost si vei fi binecuvantata, indiferent unde te vei afla, ei nu vor fi niciodata ...

Sa ne scrii mereu, de-acolo de sus, draga Andreea Pocol! Nu vom putea vedea cuvintele tale, dar sigur le vom simti noi cumva...”, a mai Laurentiu Ciocazeanu pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea