Social

# arest la domiciliu #coronavirus #carantina

Doi tineri infectati cu noul coronavirus, arestati la domiciuliu! Care a fost motivul

Doi tineri din SUA au fost arestati la domiciliu si s-au ales cu bratari de monitoarizare deoarece au refuzat sa semneze un ordin de carantina, desi au fost depistati pozitiv cu noul coronaviurs.

 

Elizabeth si Isaia Linscott au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus si pentru ca au refuzat sa semneze ordinul de carantina politia a fost nevoita sa le puna bratari de monitorizare la picior pentru a vedea daca respecta regulile de carantina.

Nu mai putin de opt politisti s-au deplasat la locuinta celor doi pentru a le monta bratarile de monitorizare. Totul s-a petrecut in Kentucky, SUA, unde regulile le impun persoanelor infectate sa stea in carantina acasa si sa contacteze autoritatile daca starea lor de sanatate se inrautateste.

"Opinia mea a fost ca daca trebuie sa merg la spital, nu o sa astept sa obtin aprobarea pentru a merge. Am deschis usa si au fost opt persoane. Cinci masini de politie. Ce naiba se intampla? Nu am jefuit un magazin, nu am furat ceva, nu am lovit si am fugit. Nu am facut nimic rau", s-a plans tanara dupa cele intamplate, potrivit Mirror.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea