Social

#opera #miner #ars #petrila

Doi mineri vor fi operati in cursul zilei de marti sau miercuri

Doi dintre minerii care au fost internati duminica la Spitalul de Arsi , din Bucuresti, vor fi operati in cursul zilei de marti sau miercuri, a anuntat directorul spitalului, Cristian Nitescu.

Acesta a mai declarat ca unul dintre mineri , care are arsuri pe o suprafata de 10%, este in acest moment stabil si in afara unui pericol iminent. Ceilalti patru sunt intubati si in acest moment, iar starea lor generala nu este foarte buna.

"Cei patru pacienti intubati sunt stabili hemodinamici si respiratoriu, iar marti sau miercuri doi dintre acestia, cei cu arsuri de 80% si 85%, vor fi supusi unor interventii chirugicale. Le vom face transplant de piele cu homogrefe, avem grefe de piele din banca", a mai declarat Nitescu.

Directorul Spitalului de Arsi, din Bucuresti, a precizat ca se vor face aceste interventii din cauza ca o parte din leziuni s-au aprofundat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea