Social

#tratament copii autism #ong bucuresti #eroare fisc #copii autism #fisc #caini fara stapan

Doi copii cu autism risca sa ramana fara tratament din cauza unei erori facute de Fisc

Un angajat de la Fisc a trimis, din greseala, donatiile care trebuiau sa ajunga spre doi copii bolnavi de autism din Timisoara, catre un ONG din Bucuresti ce se ocupa de cainii fara stapan.

Georgiana Boian, mama a doi copii cu autism, primeste de doi ani donatii prin formularul 230 pentru tratamentul copiilor ei, care sufera de autism. Anul acesta insa, Fiscul a virat banii intr-un alt cont, lasand copiii fara tratament.

ANAF si-a recunoscut vina dupa doua luni de la incident. Acestia au virat peste 30.000 de lei in contul unei organizatii neguvernamentale care se ocupa de cainii fara stapan.

"O cam paseaza (n.r. vina) de la unul la altii. Trezoreria zice ca ala-i contul pe care l-au primit sa fie virati, sus in birouri zic ca banca ar fi de vina ca nu si-a dat seama ca era cont gresit, CUI gresit sau ca eu as fi avut unul din formulare scris gresit, pe alta asociatie.", a declarat Georgiana Boian pentru digi24.ro.

Intre timp, banii trimisi catre ONG-ul din Bucuresti, au fost cheltuiti.

"Au zis ca nu mai au banii, ca ei au cheltuit toate sumele, ca au multi câini de intretinut, multi angajati, multe cheltuieli.", adauga Georgiana Boian.

In lipsa fondurilor, cei doi copii ar putea fi obligati sa intrerupa terapia. Fiscul promite insa ca pana la finalul saptamanii banii bor ajunge la cei doi copii si ca functionarul care a gresit va fi sanctionat.

Sursa foto: monitorulcj.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea