Social

# flavia grosan covid #flavia grosan

Doctor Flavia Grosan: "Statul in casa si masca scad imunitatea"

Dr. Flavia Groşan, medicul pneumolog, care a generat un val de reactii dupa ce a declarat ca a vindecat de Covid-19 peste 1000 de persoane cu o schema de tratament proprie, a facut noi declaratii controversate. Medicul sustine ca masca de protectie si statul in casa scad imunitatea. 

„Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aş fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat… Eu vorbeam şi cu pacienţii, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-au scăzut imunitatea în ultimul hal, d-aia nu mai ştim ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID. Nu mai ştim nimic. Imunitatea noastră e prăbuşită. Statul în casă, masca şi aici am ajuns…” a spus dr. Flavia Groşan, în intervenţia sa la Luis Lazarus-Zeus Tv, citată de Antena3.ro. 

Nu mi-e frică de COVID. Am schema mea, o bijuterie. Costă 100 de ron”„Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu. Dar eu am văzut pacienţi ieşiţi din spital care erau foarte rău şi atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni.Mie nu mi-a fost frică de COVID, am luat-o pe cont propriu şi am schema mea pe care o am de 10 ani şi care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieşit o bijuterie. Costă până în 100 de lei. Cum e posibil ca o schemă în banii aştia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sănătăţii să işte un aşa zbucium mediatic. Am o schemă în primul rând uman, organismul e oricum firav, nu-l poţi să-l abrutizezi. Aşa că medicamentele mele uşoare, drăguţe, frumoase le prescriu” a spus Dr. Flavia Groşan.

Sursa foto:g4media.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea