Social

Dobrovolschi il inlocuieste pe Iantu la Prima TV

Din ianuarie, gazda emisiunii-concurs DA sau NU, de la Prima Tv, se schimba. mihai dobrovolschi va fi cel care va prezenta show-ul. Pentru ca se schimba gazda, atunci se modifica si regulamentul. La inceput vor fi alesi sase din cei douazeci de concurenti, departajarea facandu-se cu ajutorul unor intrebari de cultura generala. Cei care vor raspunde cel mai repede si bine vor intra in sferturile de finala. Dintre acestia vor ramane doar doi, selectati prin acelasi procedeu.



Pentru alegerea finalistului, Mihai Dobrovolschi va pune o intrebare celor doi semifinalisti. Aceasta presupune rezolvarea, intr-un timp cat mai scurt, a unui calcul matematic. Semifinalistii au la dispozitie un minut, timp de gandire, si au voie sa apese pe butonul de vot chiar daca timpul nu a expirat. In cazul in care unul dintre cei doi semifinalisti apasa primul butonul de vot, este obligat sa dea raspunsul in 3 secunde. Daca nu va raspunde in acest timp, va fi descalificat si in finala va ramane celalalt concurent. Finalistul intra in concurs, scopul lui fiind acela de a obtine suma care este ascunsa in cutia lui sau o oferta cat mai buna din partea bancii.

Daca inainte premiul cel mare era in valoare de 100.000 de RON, acum suma a crescut. Cei care vor ajunge pe scaunul de negocieri vor avea posibilitatea sa castige orice suma cuprinsa intre 1 RON si 150 de mii de RON. Dar acestea nu sunt singurele schimbari. Din 5 ianuarie, emisiunea-concurs DA sau NU se va difuza doar joi si vineri, timp de 60 de minute, de la ora 20.

Noul prezentator al emisiunii declara ca oferta a fost de asa natura incat n-a putut s-o refuze. Nefiind la prima abatere in lumea televiziunii, Dobrovolschi s-a apucat rapid de treaba. Zilele acestea, filmeaza de dimineata pana seara , pentru ca are de inregistrat o multime de editii, iar prima intalnire cu telespectatorii va fi pe 5 ianuarie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea