Social

Doar doua contestatii la BEJ Alba

Biroul Electoral Judetean Alba a respins doua contestatii depuse la sfarsitul saptamanii trecute de reprezentantii mai multor partide politice din Ighiu.

In prima contestatie depusa de reprezentantul PC Ighiu, Vasile Rusu, se reclama faptul ca, la nivel local, PD-L si-a desemnat candidati care s-ar afla in incompatibilitate intrucat fac afaceri cu primaria in conditiile in care acest lucru nu este consemnat si in declaratiile de avere.

"Reprezentantii PC sugerau astfel faptul ca acestia ar fi facut fals in declaratii ceea ce este de competenta organelor penale si nu a BEJ", a explicat judecatorul Daniela Gaspar, presedintele BEJ Alba.

Potrivit legii, candidaturile pot fi contestate la Judecatorie in termen      de 48 de ore de la depunerea lor, in caz contrar ele raman definitive. A doua contestatie, de asemenea respinsa, a fost depusa de reprezentantii a trei partide din Ighiu - PC, PNL si PSD privind stabilirea sectiei de votare in incinta Primariei Ighiu. (continuarea in Ziarul Unirea)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Ziarul Unirea

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea