Social

#parlament european #adrian severin #dna

DNA a cerut la Parlamentul European ridicarea imunitatii lui Adrian Severin

Directia Nationala Anticoruptie a cerut ridicarea imunitatii europarlamentarului , ce ar urma sa fie anchett pentru luare de mita si trafic de influenta .

"Directia Nationala Anticoruptie a trimis astazi, 5 aprilie 2011, ministrului Justitiei, domnul Catalin Predoiu, solicitarea de ridicare a imunitatii parlamentare in cauza referitoare la Severin Adrian, membru al Parlamentului European , fata de care exista suspiciunea de savarsire a infractiunilor de luare de mita si , in vederea transmiterii acestei solicitari presedintelui Parlamentului European, domnul ", se arata intr-un comunicat de presa al DNA, citat de Gandul.info.

Procurorii DNA s-au autosesizat in cazul lui Adrian Severin in data de , dupa publicarea materialelor audio-video incriminatoare de catre publicatia britanica "The Sunday Times".

Daca Parlamentul European admite ridicarea imunitatii lui Adrian Severin , acesta va fi anchetat apoi de DNA in Romania.

Severin a fost huiduit in plenul PE si i s-a cerut demisia din institutie. Europarlamentarul sustine insa ca nu a facut nimic ilegal si ca nu isi va da demisia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea