Social

#medvedev #sef #rusia #putin #competitie

Dmitri Medvedev: in Rusia eu sunt seful

Confruntat cu mitul lui Vladimir Putin , actualul presedinte recurge la zboruri cu avioane de lupta, dar si la incurajarea ziarelor critice la adresa sa, pentru a demonstra ca este adevaratul lider al Rusiei.
 
Presedintele rus Dmitri Medvedev a sustinut, in fata reporterilor BBC, ca el este adevaratul lider al Rusiei si nu fostul presedinte Vladimir Putin. “Eu sunt liderul acestui stat, eu sunt seful statului, iar separatia puterilor este bazata pe acest fapt”, a spus Medvedev. “Putin este premier, ceea ce este foarte dificil, are multa munca. Dar deciziile importante in numele statului sunt luate de presedinte, acest lucru este evident”, a intarit presedintele rus.

Medvedev a facut declaratia hotarata la scurt timp dupa ce, asemenea lui Putin, a efectuat un zbor la bordul unui avion de vanatoare si bombardament Su-34. In primul an in fruntea Rusiei, Medvedev nu s-a aratat interesat de realizarile militare ale tarii, spre deosebire de fostul colonel KGB Putin.

( citeste continuarea in Cotidianul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea