Social

Dispare subventia ANL

Ministerul Transporturilor , Constructiilor si Turismului va elimina subventia de 20% acordata celor care construiesc in regim de credit ipotecar prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), a declarat ieri, pentru Rompres, ministrul delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului, Laszlo Borbely . "Agentia trebuie sa devina un intermediar pe piata constructiilor si, in sprijinul acestei conceptii, vom elimina subventia de 20%, care nu e justificata in momentul actual", a spus Laszlo Borbely. In opinia ministrului, ANL ar urma sa ofere mai mult sprijin pentru constructia de locuinte sociale si pentru tineri si mai putin pe creditul ipotecar.
"De asemenea, vom elimina orice fel de privilegii ale unor categorii in dauna altora si orice fel de clientelism care a functionat in ultimii ani. In acest sens este de ajuns sa consultati lista cu beneficiarii de locuinte ANL din cartierul Henri Coanda", a conchis Laszlo Borbely.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea