Social

#sef oms #Tedros Adhanom Ghebreyesus carantina #Tedros Adhanom Ghebreyesus coronavirus #Tedros Adhanom Ghebreyesus #oms

Directorul OMS, in autoizolare!

Tedros Adhanom Ghebreyesus, seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) este in autoizolare. Este alerta la nivelul intregului OMS, deoarece, Tedros Adhanom Ghebreyesus a intrat in contact cu o persoana depistata pozitiv cu noul coronavirus.

Anuntul ca seful OMS este in autoizolare a fost facut chiar de Tedros Ghebreyesus care a precizat, intr-un mesaj postat pe contul sau de Twitter, ca se simte bine si nu are simptome.

“Am fost identificat ca un contact al unei persoane care a fost testata pozitiv cu #COVID19. Sunt bine si nu am simptome, dar voi ramane in autoizolare in zilele urmatoare, in conformitate cu protocoalele OMS. Voi continua sa lucrez de acasa.

Este extrem de important sa respectam cu totii instructiunile de sanatate. Doar in acest mod vom putea rupe lantul infectiilor #COVID19, virusul si vom proteja sistemele de sanatate”, se arata in mesajul postat pe Tweeter.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea