Social

#sinucidere Mateo Cassani #Mateo Cassani #director ENEL

Directorul ENEL s-a sinucis! De ce s-a aruncat de pe cladirea institutiei?

Mateo Cassani, director general ENEL, s-a sinucis astazi, in jurul pranzului, aruncandu-se in gol de pe cladirea care gazduieste sediul central al ENEL pe Bdul Ion Mihalache, din Capitala. Cladirea ENEL de pe Bd-ul Mihalache are cinci-sase etaje.
 

Prima varianta luata in calcul de anchetatorii care cerceteaza aceasta moarte suspecta este sinuciderea.

Conform primelor detalii nu exista nicio informatie despre motivurile ce l-ar fi putut impinge pe Mateo Cassani (42 de ani) sa comita acest gest.

Intr-o interventie la Antena 3, Alice Grasu, director Ambulanta Ilfov-Bucuresti, a declarat ca o masina a Ambulantei se deplasa la o interventie, in momentul in care la cativa metrii in fata autovehicului, s-a constatat prabusirea pe sol a unei persoane de sex masculin. Decesul a fost constatat pe loc.

Mateo Cassani este  ocupa functia de Director General Enel Energie & Enel Energie Muntenia din 2009.

 

Enel confirma moartea directorului Matteo Cassani intr-un comunicat:

„Stimati colaboratori,

Va informam ca astazi a avut loc o tragedie, in care colegul nostru Matteo Cassani, Directorul General al Enel Energie si Enel Energie Muntenia si-a pierdut viata. Nu cunoastem circumstantele acestui accident. O investigatie a autoritatilor este in curs de derulare.

Matteo Cassani a fost un excelent profesionist, care lucra de zece ani in Romania, ocupand diverse pozitii de conducere in cadrul companiei noastre. Un om respectat de toti colegii si apreciat de clienti si de intreaga comunitate de business.

Prioritatea noastra in acest moment este sa fim alaturi de familie si colaboratorii sai apropiati. Speram ca intreaga presa sa respecte intimitatea persoanei implicate si sa nu speculeze pe acest eveniment nefericit”.

Biroul de Presa ENEL Romania”

 

 

Sursa foto: energy-center.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea