Social

#demis epurare politica #victor babes #director spital #cristian banu

Directorul de la Victor Babes sustine ca a fost "epurat politic"

Directorul spitalului " Victor Babes ", Cristian Banu , demis luni din functie de ministrul Sanatatii, Ionut Bazac, sustine ca aceasta hotarare s-a luat pe criterii politice .

In plus, cele sapte motive facute publice nu au nicio legatura cu realitatea, spune el. Acesta precizat ca vrea sa ii demonstreze acestuia ca a gresit si ca ar trebui sa isi retraga decizia deoarece spitalul pe care il manageriaza merge foarte bine.

"La o simpla lecturare a celor sapte motive pentru care am fost facute publice pe site-ul ministerului Sanatatii pot sa observ ca acuzatiile nu sunt fondate. Ma uimeste faptul ca nici macar un motiv nu isi are evidenta in realitate. Am venit cu hartii care sa combata aceste fapte care nu au legatura cu realitatea. Epurarea politica intra intr-o zona sensibila , foarte sensibila. Inca nu am primit decizia de revocare din functie", a precizat Banu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea