Social

#ministerul finantelor #salarii #sebastian vladescu

Directorii si consilierii lui Vladescu castiga mai mult decat ministrul

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu castiga mai putin decat majoritatea directorilor din cadrul institutiei si decat o parte din cei opt consilieri personali ai sai.

Potrivit listei cu veniturile publicate pe site-ul MFP si consultate de Realitatea.net, ministrul a castigat in aprilie 5.361 de lei, cu doar 1.200 de lei mai mult decat unul dintre soferi. De altfel, niciun sofer din institutie nu castiga mai putin de 2.000 de lei.

Secretarii de stat au cu totii salarii sub 4.700 de lei.

Cei mai multi directori din minister castiga cu mult peste ministru si secretari, salariile lor fiind in medie de 8.000 - 9.000 de lei. Recordul abosolut il detine directorul general din cadrul Autoritatii de certificare si plata, care castiga 13.413 lei, urmat de directorul adjunct din cadrul Oficiului de plati si contractare Phare, cu aproape 13.000 de lei. Seful de serviciu de la Certificare si plata sta si el bine in clasament, cu 11.000 de lei.

Totodata, mai multi consilieri personali si sefi de servicii castiga mult peste salariul sefului lor, Sebastian Vladescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea