Social

#prim ministru #emil boc #premier #dinu patriciu # dinu patriciu premier

Dinu Patriciu, posibil inlocuitor al lui Emil Boc?

Scriitorul si analistul politic Stelian Tanase scrie pe blogul despre un scenariu elaborat la Palatul Cotroceni si care vizeaza numirea omului de afaceri Dinu Patriciu ca prim-ministru, functie ocupata in prezent de Emil Boc.

"Romani, vi se pregateste ceva. Basescu isi caută un prim-ministru. Alegere mai buna decat Dinu Patriciu nu are", noteaza Stelian Tanase.

Desi are mari rezerve, liderul PNL Crin Antonescu crede ca Patriciu ar fi un premier mai bun decat Emil Boc. "Patriciu, in ciuda marilor mele rezerve, cred ca ar fi un premier mai bun decat Boc, macar ca ar fi nou, ar fi lumea curioasa, poate ar avea incredere, dar nu cred insa ca este o discutie serioasa. Probabil ca daca Basescu ajunge la concluzia că e o varianta , nu poate fi vorba decat despre un nou premier PDL, sau doar in calitate de tehnocrat ".

In schimb, Dinu Patriciu a dezmintit informatiile potrivit carora ar putea fi numit premier de presedintele Traian Basescu. "Sa fim seriosi, astea sunt povesti. Eu sunt de multa vreme in vacanta", a declarat pentru Patriciu pentru Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea