Social

Dinamo: Moti a fost imprumutat un an la Lazio

Fundasul Cosmin a fost imprumutat de Dinamo un sezon la gruparea italiana Lazio Roma, cu drept de achizitionare definitiva, dupa ce oficialii celor cluburi au ajuns marti la un acord in acest sens.

Lazio Roma va plati un milion de euro pentru imprumutul pe un sezon a fotbalistului de 23 de ani, urmand ca vara viitoare sa mai achite alte patru milioane de euro pentru achizitionarea definitiva a acestuia, in cazul in care va da randamentul scontat.

Presedintele lui Lazio, , s-a aflat marti in Romania, unde s-a intalnit cu oficialii lui Dinamo, la sediul clubului Stefan cel Mare, pentru a finaliza achizitionarea lui Radu Stefan. La iesire, Cristi Borcea si Nicolae Badea au infirmat faptul ca Moti ar putea ajunge la gruparea italiana, insa, conform unor surse, peste putin timp, cele doua parti au purtat noua o runda de discutii intr-o alta locatie si au ajuns la un numitor comun si in privinta lui Moti.

In cazul in care transferul se va concretiza, formatia din Stefan cel Mare va primi din partea lui Lazio o suma totala de 10,4 milioane de euro, dupa ce tot marti a fost oficializat transferul definitiv al lui Radu Stefan, in schimbul a 5,4 milioane de euro. Astfel, daca transferul definitv al lui Moti se va concretiza, valoarea tranzactiei se va ridica la 5 milioane de euro.

Cosmin Moti (23 de ani) a fost transferat la Dinamo in urma cu trei ani, de la Universitatea Craiova, la "pachet" cu mai multi fotbalisti printre care Ilie Iordache si Guso, iar in aceasta vara a facut parte din lotul echipei nationale a Romaniei pentru EURO 2008, insa nu a evoluat in niciun meci.

 

Sursa foto : Antena3 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea