Social

Dinamo merge in genunchi prin Europa

Dinamo a izbutit sa se califice in primul tur al Cupei UEFA, desi adversara din Cipru nu i-a fost cu nimic mai prejos.

In prima repriza a meciului de la Nicosia, Dinamo a jucat catastrofal, iar in cea de-a doua slab. In ciuda acestei combinatii plasata sub limita mediocritatii, vicecampioana Romaniei s-a calificat in primul tur al Cupei UEFA, pierzind in Cipru doar cu 1-2, dupa ce cistigase cu 3-1 la Bucuresti. Aproape o jumatate de ora fotbalistii romani au fost scosi insa din cartile europene, dupa ce gazdele au inscris in minutele 29 si 31, reducerea diferentei de scor fiind infaptuita la 11 minute de la reluare , din lovitura libera, de Claudiu Niculescu. Maiestria executiei nu compenseaza insa evolutia proasta si neputincioasa, care le reteaza ciinilor sansele reale de accedere in faza grupelor. In contextul in care s-a jucat, cipriotii trimitind in bara in ultimul minut, este de inteles opinia antrenorului gazdelor: Nu am avut sansa. Am dat totul pentru calificare . Baietii mei au fost fantastici in prima repriza, au creat permanent pericol. Am fi putut inscrie in minutul 90, dar n-a fost sa fie.

Ioan Andone l-a completat, dar nu a punctat suficient gravitatea situatiei de la Dinamo: Am suferit mult in prima repriza, scorul putea fi mult mai mare. Valoarea reala a echipei s-a aratat in partea a doua, dupa schimbarile pe care le-am facut. Miercuri seara, formatia din Stefan cel Mare a trecut pe linga o umilinta greu de suportat, iar chinul dinamovist a demonstrat ca o duzina de transferuri nu asigura, neaparat, linii competitive de atacanti sau de mijlocasi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea