Social

Dinamo Kiev e dispusa sa dea 1,5 milioane de dolari pentru Cristea

Dupa ce Steaua si Rapid s-au zbatut destul de mult pentru a-l aduce in capitala pe vedeta echipei FCM Bacau, Andrei Cristea , o alta echipa a intrat pe fir, este vorba de Dinamo Kiev.

Dupa cum se stie, echipa fanion a Ucrainei este una dintre cele mai bogate din Europa, iar suma ceruta de primarul Dumitru Sechelariu ar fi un mizilic pentru ea. Asa cum este normal, patronul Bacaului, Dumitru Sechelariu a pus un pret pe capul vedetei sale, dar echipele din Bucuresti nu sunt dispuse sa achite pentru un pusti de 19 ani, un milion de dolari... Intr-un fel, Copos/ Giovanni Becali si Gigi Becali au dreptate. Dar ei se pot trezi ca Andrei Cristea pleaca la Kiev, unde in 2-3 ani, cu talentul care-l are, ar putea sa ajunga un jucator care sa fie dorit de marile echipe ale Europei.


Daca George Copos, patronul Rapidului, a reusit sa faca o afacere din vanzarile de jucatori, iesind cam de fiecare data cu plus, se pare ca acum il va rata pe Cristea. Copos, cat si Gigi Becali, ar dori sa-l transfere pe Cristea cu 500.000 - 600.000 dolari, un pret normal pentru Divizia A, dar Sechelariu isi da seama ca odata ajuns la Rapid sau Steaua, in 2-3 ani, acesti l-ar vinde in Italia-Spania-Anglia cu o suma de 4-5 ori mai mare si normal, tine la pret. Acum Sechelariu are sansa sa faca o superafacere, patronul Kievului. Surkis, fiind dispus sa achite Bacaului nu mai putin de 1,5 milioane dolari! Ucrainenii l-au urmarit pe tanrul international roman in mai multe partide si urmeaza sa faca oferta Bacaului la inceputul saptamanii viitoare.

La Kiev, mai joaca doi fotbalisti romani, Tiberiu Ghioane si Florin Cernat, din care doar primul este titular, al doilea nefiind in gratiile antrenorului Aleksei Mihailicenko.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea