Social

#campionat #fotbal #unirea urziceni #dinamo

Dinamo este aproape campioana

Dinamo, aproape sigur campioana. Potrivit specialistilor, echipa din Stefan cel Mare are prima sansa sa incheie campionatul pe primul loc. Meciul de duminica, intre Unirea Urziceni si Dinamo, va fi aproape decisiva pentru soarta finala a campionatului.

Antrenorul Costel Orac, care este si specialist in probabilitate crede ca victoria dinamovistilor in meciul cu FC Timisoara a clarificat mare parte dintre intrebarile legate de echipele care ar putea sa-si adjudece campionatul in acest an. Faptul ca timisorenii au pierdut aceasta partida a dus la reducerea sanselor acestora pentru un posibil titlu, mutand atentia spre Unirea Urziceni.

Pentru a mai putea visa la castigarea campionatului, ialomitenii nu au la capitolul posibilitati decat varianta victoriei cu Dinamo, mai ales ca ii asteapta apoi doua partide foarte grele: cu FC Timisoara si cu Steaua.


Conform lui Orac, care a trecut in timp si pe la Dinamo, si pe la Urziceni, duelul dintre cele doua echipe va fi unul puternic. „Unirea este o echipa foarte organizata, foarte bine pregatita din punct de vedere fizic. La puncte slabe as trece faptul ca nu prea stie sa atace. Dar exploateaza foarte bine fazele fixe. Unirea e o echipa care s-a descurcat mai bine in meciurile din deplasare, decat in cele de acasa”, in timp ce “Dinamo se bazeaza pe individualitati”, dupa cum declara Orac, citat de Adevarul.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea