Social

#scandal #fotbal #memoriu #dinamo #rapid #dinu gheorghe

Dinamo depune un memoriu impotriva presedintelui Rapidului

Oficialii F.C. Dinamo au anuntat ieri seara ca vor depune un memoriu impotriva declaratiilor lui Dinu Gheorghe , presedintele clubului F.C. Rapid,  anunta realitatea.net.

Memoriul vizeaza declaratiile facute de Gheorghe, la finalul meciului Dinamo- Ceahlaul Piatra Neamt (scor 2-0), din 16-imile Cupei Romaniei – Timisoareana.

Presedintele alb-visiniilor a adus acuze arbitrului central Mugurel Draganescu, despre care a afirmat ca a anulat un gol valabil pentru Ceahalul.

Dinu Gheorghe a reactionat prompt la memoriul dinamovistilor: "Dinamo ma trimite la Comisii? Pai, mai e ca inainte de '89, ca sa ma trimita la audieri? Ce, nu are voie sa imi fie scarba? Cei de acolo sa isi revina, nu se mai intampla ca inainte de '89. Au ramas ancorati in trecutul de trista amintire . Cine a semnat comunicatul? Biroul de presa? Toata viata, cei de la Dinamo s-au ascuns in spatele unui birou de presa sau al unei institutii, nu au scos in fata persoana care semneaza . Eu nu am spus niciun cuvant de Dinamo aseara. Daca cei de acolo cred asa, sa fie sanatosi!"
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea