Social

#dinamo #suporteri #meci #suspendare

Dinamo ar putea fi scoasa 3 ani din Europa League

Clubul Dinamo risca o excludere de pana la 5 ani din Europa League in urma incidentelor de pe stadionul din Stefan cel Mare din timpul meciului cu cehii de la Slovan.

Fanii care au navalit in teren in timpul jocului pot aduce clubului o amenda de 50.000 de euro si o suspendare de pana la cinci ani, avand in vedere statului de recidivist al clubului.

Comisia de Disciplina a UEFA va lua in considerare si incidentele similare de anul trecut in luarea deciziei care ar putea exclude clubul din toate competitiile europene pentru mai multi ani.

Fanii din Stefan cel Mare s-au dezlantuit la minutul 86 dupa ce jucatorii Slovan au marcat al doilea gol in poarta Dinamo. Dupa ce un suporter care a dat buzna pe teren a fost imobilizat si evacuat, alti huligani au intrat pe teren si au atacat jucatorii.

Huliganii au fost linistiti doar cu ajutorul gazelor lacrimogene, dar politia a identificat si arestat doar patru dintre ei. Unui singur suporter dinamovist i s-a intocmit dosar penal pentru detinere de material pirotehnic.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea