Social

#liga1 #amical #dinamo

Dinamo a invins in amicalul cu Meyrin, scor 3-0

Nu a fost sa fie Lyon, a fost Meyrin, iar Dinamo s-a distrat de Ziua Nationala a Frantei cu o formatie din Liga a treia din Elvetia. Alb-rosii au invins cu 3-0 prin golurile lui Attoukoura, si , toate in primele 20 de minute ale partidei.

Dinamovistii ar fi trebuit sa joace un meci amical cu Lyon, dar pe 14 a fost Ziua Nationala a Frantei si nicio grupare din Hexagon nu a vrut sa evolueze pe aceasta data.

Drept urmare s-a gasit solutia amicalului cu Meyrin, formatie din Liga a treia elvetiana. Iar trupa a doua a lui Rednic a facut spectacol in debutul meciului, cand Attoukoura, Torje si Andrei Cristea au stabilit rezultatul final.

3-0 pentru Dinamo intr-o partida care a insemnat revenirea intre buturi a lui Lobont. Mircea Rednic i-a lasat la hotel pe multi dintre oamenii de baza, dar i-a testat in amicalul cu Meyrin pe croatul Marinovici si pe francezul Rodrigues.



Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea