Din cersetor, print! De ce nu trebuie sa renunti niciodata!

Social

#raimundo arruda sobrinho # cersetor poet # destin schimbat # povesti de viata # video viral

Din cersetor, print! De ce nu trebuie sa renunti niciodata!

Un barbat care a trait pe strazi 35 de ani a reusit sa-si invinga destinul cu ajutorul unei femei cu suflet mare, care a avut curiozitatea si rabdarea sa-i descopere talentul de poet. Raimundo Arruda Sobrinho are toate sansele acum sa devina un poet cunoscut nu doar in Brazilia, tara sa natala.

Timp de mai bine de 30 de ani, Raimundo a locuit pe bancile orasului Sao Paolo, iar aspectul sau neingrijit, murdar i-a tinut pe trecatori la distanta. Shalla Monteiro a ascultat insa poezile lui Raimundo si a fost impresionata de talentul sau. I-a creat chiar o pagina de Facebook unde lumea a facut cunostinta cu poetul cersetor. 40.000 de persoane au devenit fani ai acestei pagini, iar din acel moment viata lui Raimundo s-a schimbat. Lumea a inceput sa-l caute, sa stea de vorba cu el, sa-l asculte si sa-i aduca tot felul de daruri, de la mancare la flori. Cel important fan al paginii de Facebook este insa fratele lui Raimundo, de care acesta s-a pierdut in urma cu foarte multi ani. 

Urmariti un video impresionant care cu siguranta va va smulge cateva lacrimi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea