Social

#politist #infractor #criza

Din cauza crizei politistii merg la interventii cu bicicleta sau autobuzul

Criza loveste in Politia Romana . Agentii de politie ameninta cu proteste dupa ce au anuntat ca nu si-au mai primit banii de chirie de cateva luni, asemeni banii de concediu sau plata orelor suplimentare.

Mai grav este insa faptul ca in unele cazuri ei sunt nevoiti sa nu isi poata face datoria din cauza lipsurilor: unii spun ca au dus infractorii cu tramvaiul pentru ca nu au avut benzina pentru masini .

Politistii spun ca au ramas in urma si cu primirea sumelor pentru plata chiriei, motiv pentru care unii dintre ei se afla la un pas de a trebui sa plece din locuintele in care stau cu chirie
. Potrivit situatiilor din cadrul Politiei Romane, 12.000 de politisti primeau pana acum 50% din salariu plati compensatorii pentru a-si plati cazarea, aceste plati fiind amanate pana la toamna. Potrivit Stirilor Pro TV, la capitolul sume care ar trebui sa ajunga in contul agentilor de politie se mai afla si primele de concediu sau plata orelor suplimentare.

In ultima perioada, presa a scris despre modul in care criza afecteaza activitatea politistilor din tara. De exemplu in judetele Timis si Vaslui, mai multe masini ale Inspectoratului de Politie au fost trase pe dreapta din cauza lipsei banilor pentru inspectiile tehnice si benzina. In unele orase mai mici, politistii sunt nevoiti sa plece la interventie calare pe bicicleta sau sa transporte infractorii cu tramvaiul sau autobuzul.

Reprezentantii sindicatelor politistilor au amenintat cu proteste si intreruperea lucrului daca pana la sfarsitul lunii, politistii nu vor primi toti banii restanti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea