Social

#autostrada bucuresti pitesti #cnadnr #reabilitare

Din 109 kilometri ai autostrazii A1, 95 trebuie reabilitati

87% din suprafata autostrazii A1, Bucuresti-Pitesti, este gaurita si are nevoie de reparatii, potrivit directorului CNADNR.

Din cei 108,98 de kilometri, lungimea totala a autostrazii Bucuresti-Pitesti, trebuie reabilitati 95,48 de kilometri, a explicat Liviu Costache , director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

" Pentru autostrazi, unde intensitatea medie zilnica anuala (in vehicule fizice) este mai mare de 16.000 de vehicule, durata normala de functionare este de patru ani, dupa care este nevoie de reabilitari. Acestea nu s-au facut in termen, din lipsa de alocari bugetare", a declarat Costache, citat de Gandul.info.

Doar 13% din totalul autostrazii respecta standardele din domeniu. Zilnic, autostrada Bucuresti-Pitesti este folosita de peste 22.000 de vehicule, iar ultima operatiune de reabilitare a avut loc in 2006.

In 2011, cnadnr va desfasura un program de reabilitare al autostrazii A1, in urma caruia vor fi plombate gropi cu o suprafata totala de 152.000 de metri patrati si vor fi inlaturate denivelari si fagase pe o suprafata de 24.000 de metri patrati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea