Social

Dimitrie Bolintineanu il duce pe Vanghelie la Parchet

Procurorii au inceput o noua urmarire penala impotriva lui Marian Vanghelie .

Marian Vanghelie este cercetat de procurorii Parchetului de pe linga Judecatoria Sectorului 4 pentru infractiunile de abuz in serviciu si instigare la distrugere. Anchetatorii spun ca, in urma cu doua luni, au primit o sesizare in care primarul Vanghelie era acuzat ca ar fi distrus baza sportiva a Liceului Dimitrie Bolintineanu.

Complex international

Mai precis, in perioada noiembrie-decembrie 2003, a dat o directiva privind dinamitarea bazinului de inot (acoperit, cu o lungime de 25 de metri) in care se antrenau clasele de polo si natatie. Sala de sport era nefolosita de mai multa vreme, dupa ce ramasese fara instalatiile de caldura, electricitate si canalizare.

Vanghelie a declarat atunci presei ca vrea sa construiasca, cu ajutorul firmei care cistigase licitatia organizata in acest scop, un complex sportiv cu bazin olimpic international, sala de sport, sala de festivitati. Vanghelie a mai sustinut ca firma care a cistigat licitatia a facut deja comanda in Germania pentru instalatii.

Cu toate acestea, desi au trecut aproape trei ani de atunci, promisiunile primarului Marian Vanghelie au ramas doar vorbe goale. Ieri, procurorii l-au asteptat pe proaspatul presedinte executiv al organizatiei PSD Bucuresti pentru a-i aduce la cunostinta acuzatiile, insa acesta a refuzat sa dea curs invitatiei.

Vanghelie, client vechi al procurorilor

Procurorii DNA l-au mai anchetat de-a lungul timpului pe Vanghelie pentru atribuirea ilegala de contracte de reparatii a unor scoli din sectorul 5, pentru modul in care au functionat magazinele tip Economat, organizarea petrecerii de Revelion 2003 si privatizarea magazinului Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea