Social

#guvern #emil boc #traian băsescu

"Dificultatea" dintre presedintele Basescu si guvernul Boc

Analistul Iosif Boda crede ca,  in toamna, presedintele, desi nu sta in atributia lui, "va trage linia si va aduna ce s-a facut bine si ce nu" - urmand poate o remaniere , chiar daca nu isi doreste schimbarea premierului Boc. Traian Basescu il critica pe Emil Boc pentru ca este incapabil sa se impuna in fata subordonatilor,  de aici provenind si incercarile presedintelui de a disciplina PDL la Snagov, considera, la randul sau, Adrian Moraru.

Analistul Iosif Boda crede ca presedintele Traian Basescu nu doreste schimbarea premierului Boc, in ciuda criticilor pe care i le aduce. „Presedintele nu poate face nimic altceva decat sa isi exprime parerea. Nu poate demite guvernul. Nu are atributii constitutionale nici macar pentru a propune revocarea guvernului. Presedintele in acest moment nu este adeptul unei tensiuni politice duse la maxim pentru schimbarea guvernului", a declarat Iosif Boda pentru REALITATEA.NET.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea