Social

#ursoaica #intalnire cu ursul #diana sosoaca #pui

Diana Sosoaca, clipe de cosmar pe Transfagarasan dupa ce s-a intalnit cu ursoaica

Senatoarea Diana Sosoaca a povestit ca a trecut prin clipe cumplite pe Transfagarasan. Aceasta a fost chiar la un pas de o tragedie dupa ce a oprit masina sa filmeze o ursoaica si puii acesteia. Aceasta filma animalele salbatice, iar la un moment dat unul dintre ursi l-a atacat pe unul dintre colaboratorii sai. Pe filmarea senatoarei chiar se auzea cum tipa ingrozita la acesta. 

 

Senatoarea a oprit masina sa filmeze o ursoiaca si pe cei doi pui ai acesteia, iar la un moment dat chiar deschis usa masinii.

Din pacate insa, era sa se intample o tragedie dupa ce unul dintre pui a venit foarte aproape de masina. Atunci a recunoscut Diana Sosoaca ca ursii sunt periculosi, chiar daca sunt pui. Senatoarea a strigat apoi ingrozita la un anume Silviu, care probabil a coborat din masina, iar ursoaica s-a apropiat periculos de el.

”Problema este ca nu-i hraneste absolut nimeni. Ursoaica isi apara puii. Nu va dati jos din masina. Sunt periculosi chiar daca sunt mici. Problema este ca ar trebui hraniti. S-a gasit aici un urs mort de foame iar un alt pui cu capul crapat de un topor”, a sustinut aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea