Social

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu, la un pas de casatorie

Cuplul Diana Munteanu - Claudiu Niculescu este considerat cel mai frumos din campionatul intern. Amandoi frumosi, celebri si bogati, tinerii sunt invidiati si barfiti de toata lumea. Motivul ar fi ca cei doi refuza sa recunoasca oficial ca au o relatie. Surse din anturajul VJ-itei spun insa ca aceasta asteapta sa se incheie divortul fotbalistului pentru a putea povesti tuturor despre planurile ei de viitor.

De numele frumoasei VJ-ite de la MTV, Diana Munteanu, se leaga o serie de legaturi amoroase din lumea sportului. Este arhicunoscuta pasiunea ei pentru Cristian Chivu, pe care a incercat din rasputeri sa il cucereasca. Nu a reusit, in schimb "marcajul" la Iulian Miu a dat rezultatele scontate. Dupa ce s-a plictisit de el, Diana a "atentat" la tenismanul Dinu Pescariu, care a vrut-o doar pentru cateva luni. Suparata pe Dinu, blonda s-a consolat in bratele lui Lucian, nepotul lui Gigi Becali. Se parea ca aceasta noua relatie va fi una de durata, dar nu a fost sa fie, intrucat Lucian a "abandonat-o" si el pe fata, care si-a ales iute alta "victima", in persoana lui Adrian Neaga . Numai ca nici idila cu Neaga nu a tinut si dupa multe incercari esuate de a-si gasi jumatatea, Diana s-a oprit in bratele dinamovistului Claudiu Niculescu.

Cu ceva vreme in urma, Diana marturisea in revista "High life": "Mi-as dori ca omul de langa mine sa fie intelegator si neaparat sa aiba simtul umorului. Sunt o fire vesela si imi place sa rad, sa fiu inconjurata de oameni care ma fac sa ma simt bine, care ma sprijina si imi sunt adevarati prieteni".

Privind acum in urma la cele declarate de vedeta, probabil ca actualul ei iubit in persoana lui Niculescu, intruneste toate aceste calitati. Celebrul cuplu nu este inca oficial, cel mai probabil pana la pronuntarea sentintei de divort a lui Niculescu, care va avea loc pe 22 martie. Dupa cum aflam din ultimul numar al revistei Star, se pare ca Diana spera ca, atunci cand jumatatea ei va fi libera "de contract", va putea fixa data nuntii si va povesti tuturor despre planurile ei de viitor. Pana atunci insa, cei doi porumbei se feresc de ochii lumii, mai exact de cei ai paparazzilor, care, vigilenti cum sunt, ii urmaresc prin tot orasul.

"Sunt o fire vesela si imi place sa rad, sa fiu inconjurata de oameni care ma fac sa ma simt bine, care ma sprijina si imi sunt adevarati prieteni."

Diana Munteanu


De profesie, actrita!

Putini sunt aceia care stiu ca Diana Munteanu a terminat Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale", din Bucuresti. Cu toate acestea, ea nu a incercat sa-si faca un nume in lumea filmului. A jucat doar in roluri secundare in peliculele "Noro", " Filantropica " si "Papusa Chucky". Ii place insa teatrul si ar vrea ca, atunci cand se va plictisi de televiziune, sa se angajeze la "Comedie".


Emisiune de divertisment

In ultima vreme, gurile rele spun ca Diana Munteanu va parasi postul MTV, cel mai probabil pentru Antena 1.

"Mi-as dori o emisiune interactiva , cu multi invitati, de divertisment, foarte distractiva, cu subiecte vesele. Dar, probabil, acest lucru nu se va intampla prea curand", declara in urma cu cateva luni frumoasa Diana Munteanu.


Neaga e istorie!

Cu ceva vreme in urma, Diana a avut o relatie "serioasa" cu un alt fotbalist, Adrian Neaga ( foto ). Atunci nu a avut nici o retinere in a povesti tuturor cat de mult il iubeste, doar ca relatia s-a sfarsit urat si Diana a invatat din greseli. Viata ei personala o priveste! Cu toate ca, atunci cand i-a spus "adio" lui Neaga, vedeta ar fi spus in anturajul ei ca nu mai vrea niciodata in viata ei un alt fotbalist, iata ca nu a fost asa. Claudiu Niculescu a facut-o sa se razgandeasca.




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea