Social

Diana Lascarescu, in razboi cu rudele fostului sot

Stirista TVR 2 Diana Lascarescu , iubita insarcinata a omului de afaceri Dan Sucu, are probleme cu rudele rudele barbatului caruia ii poata numele, decedat in urma cu cateva saptamani, anunta revista Story.

Diana Lascarescu si-a condus recent fostul sot, Cezar Lascarescu, pe ultimul drum . Numai ca acum rudele raposatului doresc sa o dea in judecata pe vedeta, pentru ca din apartamentul de pe strada Ion Campineanu, unde acesta a locuit pana in ultima zi a vietii sale, ar fi disparut mai multe obiecte foarte valoroase, mostenire de familie. In plus, familia lui Cezar Lascarescu este suparata pentru ca Diana le-ar fi impus ca in doua saptamani sa elibereze apartamentul in care a locuit fostul ei sot.



MARITATA LA 19 ANI

Diana l-a cunoscut pe Cezar Lascarescu, un domn mult mai in varsta decat ea provenit dintr-o familie buna, detinator al unei averi considerabile, in 1990. Trei ani mai tarziu s-au casatorit, in ciuda diferentei mari de varsta.



BUNURI DE 200.000 DE DOLARI

Casnicia a durat pana in 1999, cand Cezar Lascarescu a depus o plangere la politie in care o acuza pe mai tanara lui sotie ca in timp ce era in provincie Diana a plecat din vila din Snagov, unde locuiau, cu mai multe obiecte de valoare . Bijuterii vechi de familie, cu pietre pretioase , ceasuri din aur, platina si aur alb, tablouri foarte valoroase semnate de pictori celebri, blanuri, sunt doar o parte din bunurile amintite in declaratia data de sotul furios. In urma cu aproape sapte ani, valoarea bunurilor a fost estimata la 200.000 de dolari.



TERENURI LA SNAGOV

Diana a motivat pe atunci ca a dorit sa se asigure ca nu va ramane pe drumuri dupa ce va divorta. Nu se stie cum a reusit Diana, insa Cezar Lascarescu si-a retras plangerea depusa la politie si, mai mult, a renuntat si la obiectele mostenite de familia lui, chiar inainte de divortul din primavara lui 2001. Pe langa obiecte, Diana a devenit si proprietarul mai multor terenuri din Snagov, dar si a apartamentului din Ion Campineanu, pe care a fost de acord sa-l lase totusi in folosinta fostului sot pe timpul vietii.



AVEA UN SINGUR NEPOT

Contactata telefonic, Diana Lascarescu ne-a declarat ca a fost intr-adevar sa aprinda o lumanare la mormantul fostului sot:
"Habar nu aveam ca sunt in mijlocul unui scandal. Nu a luat legatura cu mine nici o ruda a fostului meu sot. Din cate stiu, avea un singur nepot care este schizofrenic , cu care nu a avut nici un fel de relatii in timpul vietii. Nepot care isi batea mama si am inteles ca din aceasta cauza ea s-ar fi sinucis. S-a aruncat de la balcon. Nu stiu de unde au aparut aceste povesti si nu doresc sa mai comentez acest subiect."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea