Social

Dialog on-line cu toti primarii din tara

Incepand de ieri, cetatenii care vor sa-si exprime opinia in legatura cu activitatea administratiei locale sau sa sesizeze probleme de interes comunitar isi pot contacta primarii pe cale virtuala, la www.domnuleprimar.ro. Site-ul, lansat de catre HotNews.ro in parteneriat cu Primaria Sectorului 1 Bucuresti, contine top de bine, top de rau despre primari si primarii, topul reclamatiilor fara raspuns, dar si link de cautare pe judete si informatii de interes public .

Toate primariile din orase vor primi in plic invitatia de a participa la acest dialog on-line permanent si parola pentru accesarea on-line a programului de administrare. Localitatile care nu-si dau acordul sau nu pot dialoga on-line cu cetatenii din motive tehnice vor fi mentionate pe site. "Aceasta platforma de comunicare ne va permite sa cunoastem mai bine nevoile cetatenilor", a declarat ieri Andrei Chiliman , primarul sectorului 1. Pana ieri erau deja postate 33 de sesizari din Galati, Ramnicu-Valcea, Arad, Iasi, Bucuresti, trei dintre ele primind deja raspuns.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea