Social

Diaconu: "Vor iesi scantei"

Pugilistul roman Adrian Diaconu crede ca este favorit la castigarea intalnirii contra americanului Chris Henry.

Pana la supermeciul Diaconu - Henry, pentru titlul mondial interimar WBC, a mai ramas o zi, dar ei au incrucisat deja manusile. Ieri, la conferinta de presa, cei doi pugilisti s-au aflat pentru prima oara fata in fata, dar au lipsit declaratiile razboinice pentru meciul de maine, ora 20.30, confruntare care va avea loc la Sala Polivalenta.

„Rechinul" a spus ca va fi un meci fantastic pe care insa il va castiga. „As vrea sa multumesc tuturor celor care au contribuit la aducerea acestui meci in Romania. Ii multumesc si lui Chris Henry pentru ca a venit aici. Va fi un meci fantastic, vor iesi scantei, ma simt in forma si stiu ca voi castiga. Ii urez succes lui Henry. Fie ca cel mai bun sa castige, iar eu voi fi acela.

Nu ma sperie acest adversar pentru ca voi respecta programul meu, stilul meu si nu vor fi surprize", a afirmat romanul. Spre deosebire de zilele trecute, cand declaratiile lui au fost extrem de agresive, Henry a fost foarte retinut ieri. „Vreau sa fac spectacol cu Diaconu, pe care il respect pentru ca a acceptat sa boxeze cu mine.

Va multumesc tuturor pentru ca acordati atentie acestui meci. Va merita", a spus, laconic, americanul. Melodia pe care Adrian Diaconu va intra in ring a fost compusa de Ovidiu Lipan Tandarica si Marius Mihalache , in timp ce Henry va intra pe o melodie a formatiei Pussycat Dolls .

S-au vandut doar 2.500 de bilete


Pentru aceasta gala au fost puse in vanzare 6.000 de bilete, 4.000 cu preturi intre 10 si 30 de lei, iar alte 2.000 pentru sectorul VIP. Pana ieri dupa-amiaza se vandusera aproximativ 2.500 de bilete. In alta ordine de idei, tichetele vor fi prevazute cu coduri de bare si vor fi scanate la intrare, astfel ca falsificarea acestora va fi aproape imposibila.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea