Social

Diaconescu: Oprescu este un contracandidat ca toti ceilalti

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Cristian Diaconescu, a declarat ca spera la o competitie onesta cu Sorin Oprescu, dar a precizat ca potrivit sondajelor de opinie, in turul doi se va bate cel mai probabil cu candidatul PD-L, Vasile Blaga.

Candidatul PSD a refuzat sa faca pronosticuri in ceea ce priveste turul doi, dar a admis ca potrivit sondajelor de opinie probabil ca Primaria Capitalei se va disputa in ultima instanta intre PSD si PD-L .

"In general nu fac pronosticuri. Repet, bucurestenii vor trebui sa se pronunte in legatura cu proiectele si vom vedea pe parcurs dupa ce ne vom expune proiectele in ce masura candidatii conving. Asa dupa cum arata sondajele probabil ca PSD si PD-L vor intra in al doilea tur. Dar repet, dupa sondaje, nu sunt neaparat evaluarile mele", a declarat liderul social-democrat.

"In acest moment domnul Oprescu este un contracandidat ca toti ceilalti si sper intr-o competitie onesta cu domnia sa", a mai spus Diaconescu, intrebat daca nu i-ar fi fost mai usor fara candidatura independenta a senatorului Sorin Oprescu.

Social-democratul a declarat ca nu se teme de niciun contracandidat, proiectele partidului pe care il reprezinta asteptand validarea bucurestenilor. "Proiectele noastre se adreseaza bucurestenilor, de la ei asteptam increderea si semnalul. Restul e lupta politica si multa demagogie care dureaza de regula o zi", a spus Cristian Diaconescu.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea