Social

Diabetul, ameliorat cu infuzie din frunze de dud

Frunzele de dud se folosesc pentru calitatile lor hipoglicemiante si astringente, ca tratament adjuvant al unor forme de diabet, precum si al gastritelor. Produsul are un caracter alcalin, infuzia lui producand o neutralizare a hiperaciditatii in cazurile de ulcer gastroduodenal si in gastrita hiperacida. Se beau zilnic, pe stomacul gol, doua cani de infuzie. Frunzele de dud au calitati laxative, depurative si tonice, fiind indicate in astenii, constipatie , afectiuni pulmonare si in hemoragie . In cazurile de diabet, frunzele de dud se asociaza cu teci de fasole, frunze de nuc si fructe de afine, toate uscate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea