Social

# virus creat in laborator #covid-19 #coronavirus #laborator

Dezvaluirea pe care toata lumea o astepta! Oficial chinez: Covid-19 provine din laborator!

Inca de la inceputul declansarii pandemiei de coronavirus, atat oficialii din intreaga lume cat si oamenii de rand si-au pus intrebari cu privire la provenienta virusului.

 

Desi au existat speculatii ca virusul ar fi provenit din laborator, nimeni nu a confirmat pana acum aceasta ipoteza.

Lucrurile par sa se schimbe insa dupa ce un oficial chinez a recunoscut ca virusul SARS-CoV-2 ar fi fost facut in laborator. Este vorba despre seful contraspionajului din China, care a fugit in Statele Unite ale Americii in luna februarie, relateaza realitatea.net.

Potrivit presei din SUA, demitarul a confirmat ca pandemia de coronavirus isi are originea in experimentele din laboratoarele chinezesti.

Afirmatia a fost rapid negata de un site din China care subliniaza ca totul este o incercare de a obtine informatii de la americani. Mai mult, intregul scandal diplomatic ar fi fost tinut secret deoarece chinezii se temeau ca serviciile secrete americane ar putea fi infiltrate si tot ce s-a aflat pana acum despre originea virusului ar putea fi distrus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea