Social

Dezamagire la Constanta

Handbalistii de la HCM Constanta n-au reusit sa incheie in avantaj , mansa I a meciului din semifinalele Cupei Cupelor cu jucatorii de la Valladoild. oricat ar parea de necrezut. Pentru ca majoritar cursul jocului a fost controlat de Masrius Stavrositu si colegii sai din 7-le litoralului. La un moment dat ei au condus cu un avantaj de 6 goluri! Se intampla in minutul 39, cand scorul a fost de 24-18, dupa ce la pauza de asemenea handbalistii constanteni se aflau in avantaj (19-15).

Ce s-a intamplat in continuare, in ultimele 10 minute, e greu de explicat. Poate exista, totusi o explicatie din minutul 52, HCM-ul a ramas in patru jucatori de camp, astfel ca dezorganizarea s-a facut simtita atat in apararea cat si in atac. Unde doar Baiceanu a mai miscat ceva. Iar Starositu, din nou accidentat (nu numai la picior si la un brat!) n-a mai fost conducatorul de jos de la inceputul meciului. Dupa acest 39-33, rezultatul final, va fi foarte greu de HCM, duminica viitoare (2 aprilie) sa refaca handicapul.

Practic handbalistilor constanteni le este necesara o victorie la o diferenta de 5 goluri. Or la Valladolid ei vor avea adversari nu numai pe teren ci si in tribunele de la Puerta dei Rei, o sala a sporturilor cu peste 10.000 de locuri. La Constanta, Sala Sporturilor n-a fost in masura sa primeasca intr-o sufocanta inghesuiala decat 2.000 de spectatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea