Social

#anunt Gabriela Firea #deszapezire Bucuresti # primarul capitalei #gabriela firea #jandarmi #detinuti #deszapezire

Detinutii si jandarmii vor deszapezi Bucurestiul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca jandarmii si detinutii vor fi implicati intr-o actiune ampla de deszapezire a strazilor secundare si a trotoarelor din Bucuresti.

 

"Avand in vedere controlul personal pe care l-am facut, (...) in ceea ce priveste mult discutatele deszapeziri de pe stradutele secundare si de pe trotuare, vom lua legatura cu doamna ministru de Interne, cu domnul ministru al Justitiei, cu domnul director general al Administratiei Nationale a Penitenciarielor din Romania, care ne vor sprijini cu detinuti si jandarmi pentru a reusi sa deszapezim toate trotuarele si stradutele secundare intr-un procent mult mai mare decat s-a facut acum si anume circa 40 la suta, consederabil mai mult fata de anii trecuti", a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea a mai spus ca solutia este una de criza, urmand ca de anul viitor operatorii de salubritate sa isi asume exigentele impuse si sa asigure deszapezirea si in zonele secundare.

"Cred ca acest ajutor este bine venit din partea ANP si din partea MAI. Multumesc foarte mult Guvernului pentru acest sprijin, dar vreau sa va spun ca aceasta este o masura pe care am luat-o in criza. De la anul vom discuta foarte clar cu operatorii de salubritate sa isi asume si ei ca acum sunt mai multe exigente si trebuie sa fie degajata si zona a doua de prioritate, deci nu doar arterele mari, bulevardele, ci si trotuarele si stradutele secundare", a mai spus Gabriela Firea, potrivit mediafax.ro.

Detinutii si jandarmii vor asigura deszapezirea strazilor secundare si trotuarelor care nu apartin agentilor economici si asociatiilor de proprietari. Acestia au obligatia legala sa asigure inlaturarea zapezii de pe zonele care le revin. Cei care nu respecta legea pot primi amenzi de pana la 500 de lei.

Sursa foto: b365.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea