Social

#disparitie avion #malaysia airlines #cursa malaysia #prabusire avion #pilot depresiv

Detalii cutremuratoare: Pilotul a prabusit avionul Malaysian Airlines, suparat ca l-a parasit nevasta!

Marturii sfasietoare ies la iveala la aproape trei saptamani de la disparitia avionului Malaysian Airlines. Potrivit presei internationale, un prieten al comandantului aeronavei a dezvaluit faptul ca pilotul fusese parasit de sotie in urma cu cateva zile, iar starea sa nu era una tocmai potrivita pentru a se afla la mansa avionului.

Zaharie Ahmad Shah, 53 de ani, era depresiv si nu concepea ca sotia sa a plecat de acasa impreuna cu copiii lor. De altfel, si unul dintre fiii comandantului a confirmat faptul ca relatia cu tatal sau nu era una apropiata, insa a declarat ca nu crede in ipoteza disparitiei aeronavei si asteapta dovezi clare din partea autoritatilor.

De asemenea, si rudele celor 239 de pasageri fac presiuni asupra autoritatilor, carora le cer sa gaseasca cat mai repede ramasitele avionului si mai ales cutia neagra a aeronavei. Autoritatile au intrerupt miercuri cautarile in Oceanul Indian, din cauza vremii nefavorabile. Presiunea este din ce in ce mai mare deoarece cutia neagra mai este activa doar noua zile.

Citeste si: Vrei sa te lasi de fumat? Vezi detalii aici 

Sursa foto: newscluj.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea