Social

#vacanta 2016 #romani vacanta #destinatii vacanta

Destinatiile preferate de romani pentru vacanta de vara

Anul acesta, alaturi de Antalya, in topul preferintelor pentru petrecerea concediului revin destinatii precum Bodrum, Fethye, Marmaris si Kusadasi, atat pentru pachete charter, cat si pentru pachete pentru individuali cu transport propriu, a declarat Lucia Morariu, prim-vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), pentru agerpres.ro.


 

In contextul situatiei geopolitice internationale, a crescut cererea si pentru destinatiile din Grecia, Spania, Bulgaria, Italia, Croatia, Slovenia si Muntenegru, pentru unele hoteluri aparand deja situatii de stop sales

In 2016, romanii par ca intentioneaza sa redescopere Marea Neagra.

“Destinatiile din Romania sunt cele mai cautate in perioada de early-booking. Am inregistrat cresteri de peste 50% pentru serviciile turistice in statiunile de pe Litoralul Marii Negre si de peste 80% pentru celelalte destinatii autohtone, indeosebi pentru zona statiunilor balneare si complexele turistice din statiuni cu centre spa sau pentru hotelurile care au propriile centre spa”, a precizat Lucia Morariu.

Mamaia si Navodari raman primele in preferintele turistilor, dar sunt cresteri importante de vanzari si pentru statiuni precum Eforie Nord si Venus sau Neptun. Se vand foarte bine unitatile care ofera servicii all inclusive si, in general, acelea care au un grad mai ridicat de confort, 3 stele superior, 4 si 5 stele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea