Social

#cea mai scumpa vacanta romani #vacante exotice romani # vacanta sarbatori

Destinatii exotice alese de romani pentru sarbatori! Cat a costat cea mai scumpa vacanta

Anul acesta, cel putin 10.000 de romani isi vor petrece Sarbatorile de Iarna in locuri exotice de pe alte continente, pentru care au facut rezervari chiar si din luna iunie!

Vedeta in randul turistilor cu dare de mana este Mauritius. Romanii care vor petrece noaptea dintre ani in acest loc exotic, la temperaturi de 27 grade Celsius, platesc intre 2.500 si 3.000 de euro.

Alte destinatii in top sunt Republica Dominicana sau Cuba, sejururi care incep de la 2.250 de euro/persoana si pot ajunge pana la 2.930 de euro/persoana, tarif in care este inclus zborul de linie cu toate taxele aferente, cazarea cu all-inclusive, transferurile si vizitele la unele obiective turistice.

in cazul circuitelor, cum sunt cele in Argentina, Vietnam, SUA sau Mexic, tarifele incep de la 2.270 de euro/persoana si pot ajunge la 5.000 de euro/persoana, in functie de complexitatea sejurului si numarul de zile. Cei care prefera aventura, aleg safari de Revelion in Kenya, concediu care ajunge la 2.590 de euro/persoana.

Cea mai scumpa vacanta vanduta in Romania a costa insa 30.000 “A durat din mai si pana in septembrie sa indeplinim cea mai complicata solicitare de vacanta, iar cel mai scump circuit a costat in jur de 30.000 de euro. A fost ceva unicat, pentru un cuplu de tineri care s-au plimbat 33 de zile prin America”, a declarat Dan Goicea, directorul uneia din cele mai mari agentii de turism din Romania, pentru libertatea.ro.

In topul destinatiilor accesibile alese de romani se numara Viena, Copenhaga si Atena, Berlin, Londra, Frankfurt, Roma, Ponta Delgada (Portugalia), Johannesburg si Adelaide, conform Tripsta. Amsterdam si Bruxelles continua sa se numere la randul lor printre destinatiile preferate ale romanilor, dar si alte locuri sunt vizate de calatorii romani pentru vacanta de iarna, intre care Portugalia (Lisabona), Italia (Venetia, Bologna, Cagliari, Catania si Milano), Spania (Barcelona, Madrid si Valencia).

Sursa foto: locationsmaurice.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea