Social

#IAKI #Hotel IAKI #vacanta Rusalii #cazare #mamaia

Destinatia perfecta pentru vacanta de Rusalii

Hotel IAKI va invita sa va bucurati de clipe de relaxare si o atenta ingrijire corporala, prin pachete atragatoare cu servicii Spa integrate, dedicate atat doamnelor, cat si domnilor. De asemenea va veti putea bucura de frumusetile litoralului romanesc, prin excursiile optionale propuse de IAKI special pentru oaspetii sai.

Astfel, pentru luna Iunie, IAKI va invita sa petreceti un sejur relaxant cu ocazia Sarbatorilor de Rusalii la malul marii si sa profitati din plin de oferta IAKI realizata pentru perioada 17 Iunie – 20 Iunie 2016. Pachetul include: 3 nopti de cazare cu mic dejun, Internet Wireless, acces parcarea exterioara, acces IAKI Spa pentru pentru piscina interioara, sauna, jacuzzi, fitness, dus emotional, dus cervical si terapii Spa, precum: Escale Beaute YonKa si masaj scalp pentru doamne si Dus Vichy cu masajul spatelui sau terapia Iyashi Dome, pentru domni.

Tariful pachetului este 1999 lei / 2 persoane / pachet, tarif valabil pentru rezervari efectuate pana la data de 01.06.2016.

Tarif initial: 2550 lei/ 2 persoane/ pachet.

In sectiunea "Oferte speciale" a site-ului www.iaki.ro sunt incarcate ofertele speciale pe care IAKI le-a pregatit in aceasta perioada, pentru clientii sai.

Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi potentialilor oaspeti posibilitatea de a petrece clipe de relaxare, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase.

Indiferent de sezon, excelenta reputatie, arhitectura deosebita si minunata deschidere catre mare, recomanda IAKI ca destinatia ideala pentru a organiza congrese, conferinte, seminarii, training-uri, receptii sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Contact: IAKI Hotel, Mamaia +40 241 831 360 reservation@iaki.ro www.iaki.ro www.iakispa.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea