Social

#elev deprindere rinichi #elevi agresiuni #accident scoala

Desprindere de rinicihi la un copil de clasa I, dupa ce a fost impins in recreatie!

Un elev din clasa intai de la o scoala din Costesti a suferit o desprindere de rinichi in urma altercatiei cu un coleg, incidentul avand loc intr-o recreatie, pe holul unitatii de invatamant.

„Erau in recreatie, pe hol. Elevul de clasa intai fost impins de un coleg din clasa a II-a. S-a lovit cu spatele de stalpul de la balustrada de la scari. Nu a spus nimic nimanui. Nu a acuzat nicio durere, la ore. A mers acasa, cand s-a trezit i-a spus mamei ca il doare spatele si acuza dureri din ce in ce mai rau. A fost transportat la spital unde s-a constatat ca avea o desprindere a unui rinichi”, a mai spus Dumitru Tudosoiu.

Acesta a mai declarat ca elevul a fost supus unei interventii chirugicale iar acum este in afara oricarui pericol.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Arges, Madalin Zamfir, a declarat ca politistii fac cercetari, in acest caz, pentru loviri sau alte violente.

Inspectorul scolar general din Arges, Dumitru Tudosoiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca la nivelul insitutiei a fost declansata o ancheta dupa ce elevul din clasa intai a scolii nr. 1 din Costesti a ajuns la spital si a avut nevoie de interventie chirugicala, dupa ce a fost imbrancit de un coleg din clasa a II-a.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea